TENDE

Master tende

Svi dijelovi izrađeni su od materijala otpornih na koroziju, te se mogu koristiti i u neposrednoj blizini mora.
Koristimo isključivo platna najboljih svjetskih proizvođača koja karakterizira visok stupanj UV-zaštite i vodoodbojnosti.

icon

Balkonske

Sklopive balkonske tende praktična su rješenja za zasjenjivanje balkona i terasa. Platno tende spušta se vertikalno do balkonske ograde na koju se preko prikladnih zakjački učvršćuje donji profil tende. Na balkonsku ogradu mogu se dodati kratke ruke koje će držati donji profil tende van balkona te omogućiti veću prozračnost prostora ispod tende.

icon

Zglobne

Sklopive zglobne tende praktična su rješenja za zasjenjivanje balkona i terasa. Upravljanje tendom može biti manualno, preko reduktora, ili daljnsko, preko elektromotora. Na tendu s elektromotorom moguće je dodati senzor za vjetar i sunce koji će čuvati Vašu tendu i kada Vi niste tu.
Osim montaže direktno na zid objekta, tende se mogu postavljati obostrano na čeličnu gredu postavljenu na stupove, te tako natkriti i velike površine.

icon

Kupolaste

Kupolaste tende idealan su izbor za natkrivanje, zaštitu i isticanje ulaza i izloga objekata.

icon

Klizne

Klizne tende ili atike se koriste za zasjenjivanje i zaštitu od sunca i kiše terasa različitih veličina. Platno tende se spušta po vodilicama koje se na krajevima savijaju i čine nogare što omogućuje da platno dođe do samog poda. Upravljanje može biti ručno i preko elektromotora.

icon

Vertikalne tende

ZIP Screens

icon

Brodske tende

Tende prilagođene prema dimenzijama vašeg broda. Mogu biti ljetne od impregniranog ili zimske od PVC platna.

icon

Tende za fiksne konstrukcije

Tende prilagođene dimenzijama svih vrsta fiksnih konstrukcija. Mogu biti od impregnitranog ili PVC platna.

sattler
tempotest
somfy
gibus